• Hoe Dan Wel Lab

    Brengt ondernemerschap & innovatie in maatschappelijke organisaties

Ondernemerschap en innovatie

Ondernemerschap en innovatie

Wij geloven dat je het meest leert door te doen, experimenteren, uitproberen, zien wat werkt. Je gaat aan de slag, met die oplossing, met jouw idee. Je maakt het waar. Met het Hoe Dan Wel Lab heb jij het gereedschap in handen, en je stok achter de deur. 

Een boost van ondernemerschap & innovatie.

 

Rode Kruis projectleider Marlene: “Het resultaat is concreet een mooi idee dat is uitgewerkt tot een goed projectplan en al een eerste pilotfase achter de rug”

Doe je mee als trainee of startende ondernemer?

 

We hebben al een aantal interessante vacatures online staan. En er komen nog meer bij :)

Van idee naar actie

Van idee naar actie

In zes avontuurlijke maanden, in een groep van 8 a 10 deelnemers uit diverse organisaties, met 12 masterclasses, coaching, zeepkisten en mijlpalen, ontwikkelt jouw idee zich naar actie. De diversiteit aan deelnemers uit het maatschappelijk veld en bedrijfsleven zorgt voor onverwachte inzichten, verrassende samenwerkingen en… meer impact!

 

Trainee Fabian: “Het programma heeft mij de kans gegeven om het sociaal maatschappelijk werkveld te ontdekken en mezelf continu uit mijn comfort zone te halen”

Meld je aan

Doe je mee?

Start 17 januari 2020

6 maanden, elke twee weken Labdag

(bootcamp 23&24 januari; Labdagen > 7 feb, 21 feb, 6 mrt, 20 mrt, 3 apr, 17 ap3, 24 apr, 15 mei, 29 mei, 12 jun en eindevent 3 juli.)

Plus 1 à 2 dagen per week tijd om met jouw plan in je organisatie aan de slag te gaan.

Firma Hoe Dan Wel

Nieuwe Herengracht 18 1018DP Amsterdam

+316 45 792 862

vraag@firmahoedanwel.nl