Hoe Dan Wel Podcast

Een podcast is een geweldige manier om mensen mee te nemen en te verbinden aan jouw ideaal. Het is toegankelijk en biedt tegelijk ruimte voor diepgang. En, heel belangrijk, het is ontzettend leuk om te doen!

Denk je aan een podcast om jouw ideaal te onderstrepen? We denken graag mee, over hoe je het verhaal goed kunt vertellen, over je doelgroep, en hoe je die verleidt om ook echt naar jouw podcast te luisteren. Als je wilt kunnen we ook de uitvoering op ons nemen. Neem contact op! 

Vergeet intussen niet te luisteren naar onze eigen podcast, Hoe Dan Wel – zie hieronder. Of de Podcast over Leefgemeenschappen die we maakten in opdracht van de Protestantse Diaconie Amsterdam.

Hoe Dan Wel Podcast

In onze podcastcaravan spreken we mensen met een missie. Mensen die een antwoord zoeken of hebben gevonden op die vraag: Hoe Dan Wel? Over drijfveren, hun dagelijkse werk én de financiële kant van de zaak.

Vriend van de show worden? Dat kan! Hier om precies te zijn. Vinden we leuk! Ook te vinden via iTunes of jouw favoriete podcast-app.

Podcast over Leefgemeenschappen

Luister eens deze aflevering over: Wat betekenen kinderen voor een leefgemeenschap? Wat is goed om als ouders bewust van te zijn? En hoe is het eigenlijk voor de kinderen zelf om in een leefgemeenschap op te groeien?

In opdracht van de Protestantse Diaconie Amsterdam.

Podcastcaravan

O ja, we hebben een Podcastcaravan: een kleine caravan op de Ceuvel in Amsterdam noord, ingericht als supereenvoudige opnamestudio. Zoek je een fijne ruimte voor je opnames? Laat het ons weten.